Cecilias Gårdsbutik

Your cart is currently empty!


  • Varukorg
  • Checkout
  • Mitt konto
  • Om oss
  • Butik
  • Vilken honung har jag köpt?

2019 startade mitt äventyr som biodlare. Jag började med en nybörjarkurs i biodling. Jag blev sedan medlem i Biodlarnas Riksförbund och införskaffade mitt första bisamhälle.
2023 gick jag Yrkesbiodlarutbildningen på Fristads Folkhögskola. Det var väldigt lärorikt och jag lärde känna en massa härliga biodlare från hela södra Sverige som jag nu kan bolla idéer och diskutera biodling med.

Kvalitén på mina produkter är väldigt viktig för mig.
Jag skördar varje bigård flera gånger under säsongen. De skördas även var för sig för att få fram olika smaker på honungen. Honungen slungas samma dag som ramarna tas ut ur kupan. Sedan tappar jag den på burk eller flaska så fort som möjligt så honungen behöver aldrig värmas upp. Jag tillsätter inte heller något. Honungen är helt naturlig och tappas på burk när den är färsk för att behålla smaken och alla näringsämnen.

Cecilias Gårdsbutik

  • Instagram
  • Facebook